Despre noi


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, null given in /home/bikebro/public_html/blog/wp-content/themes/atom/content.php on line 38

La BikeBro mizăm pe principiul echipamentului potrivit pentru a avea grijă de noi și de voi. Căști, ochelari, bluze, genunchiere, cotiere, tibiere și alte articole de protecție și confort, ți le oferim pentru a maximiza experiența datului cu bicicleta

Ideea BikeBro presupune mai mult decât un alt magazin online pentru cicliști. A fi un Bro` presupune, pe langă a te da cu bicicleta pe coclauri, apartenența la un grup bazat pe respect și ajutor reciproc. De aceea, considerăm că acestei pasiuni i se cuvine un respect aparte. Așa cum munțomanii acordă respect muntelui,  pentru a nu le aduce prejudicii, mountain-bikerii respectă muntele și bicicleta cu același scop. Aceasta implică a le face față în mod adecvat, adică echipat corespunzator. Echipamentul potrivit de mountain-bike și de ciclism, în general, îți oferă atât confortul, cât și siguranța în a da tot ce poți atunci când te dai.

Integrează-te în comunitatea BikeBro și fii activ pe rețelele noatre de socializare, unde fiecare Bro` împărtășește propria experiență de pedalat. Provoacă-ne pentru a ne putea dezvolta. BikeBro va crește odată cu extinderea comunității; ambițiile sunt mari, iar tot ceea ce contează este ceea ce ne unește – bicicleta.

Povestea noastră de dragoste pentru bicicletă are cam aceeași vârstă cu noi. Rodul acesteia a luat naștere în anul 2020, prin pasiune și năzuința de a aduce o contribuție comunității de bikeri. Legătura noastră cu bicicleta și atenția desăvârșită acordată clientului a dus la decizia de a crea BikeBro. Ideea de a veni pe piață cu articole destinate acestui sport ar părea prea îndrăzneață dacă ne uităm la mediul concurențial în care pășim, dar pasiunea este cea care ne-a motivat să creăm ceva pentru iubitorii de ciclism.  

„An epic morning on the trails, just you, your mates and your mountainbike”.

„Epic” – într-un singur cuvânt putem descrie sentimentul pe care il avem atunci cand ne dăm. Când la prima oră a dimineţii suntem pe traseu, înconjuraţi de natură, de prieteni şi de bicicletele noastre. Atunci parcă timpul se opreşte în loc, mintea refuză să se mai gândească la altceva şi trăim din plin momentul. 

Frate cu frate, rider cu biker, bro` cu bro`… let`s get BikeBro together! Povestea merge mai departe…