Azuga Bike Resort

Azuga Bike Resort – traseul „Roșu” – poate unul dintre cele mai distractive trasee de bicicletă pe care le-am experimentat până în prezent. Menționez că acesta a fost și primul traseu dintr-un bike park pe care noi ne-am dat vreodată, în anul 2019. Poate de aceea suntem atât de atașați de acest loc și revenim mereu cu cea mai mare plăcere.

Entuziasmul este prezent de fiecare dată când ne dăm la Azuga Bike Resort, indiferent de e soare, vânt sau ploaie. Vreau să vă spun că traseul “Roșu” a suferit modificări și îmbunătățiri semnificative în anul 2020, comparând cu anul 2019. Pentru acest lucru trebuie să le mulțumim celor de la Popasul Uriașilor. Aceștia reprezintă un proiect al Asociației non-profit Lala-Land. Spațiul este dedicat activităților diverse și specifice zonei montane, care urmăresc creșterea potențialului acesteia pe tot parcursul anului (turism, sporturi, arte, comunități etc.), într-un profund respect pentru natură și mediu. La Popasul Uriașilor puteți servi o masă copioasă și la final, să vă delectați cu un desert delicios. Prețurile?….Cât vrea fiecare să platească pentru a susține acest proiect și, în final, pentru a ajuta la dezvoltarea zonei.

Revenind la traseu, spuneam la început că este unul dintre cele mai distractive pe care noi ne-am dat. Asta și pentru că are o dificultate ce îți permite să te dai și să te distrezi în acelasi timp, chiar dacă ești nou în ale bicicletei sau ești la nivel mai avansat. Pe traseu o să întâlniți o mulțime de elemente atent creeate de cei care au dat viață traseului “Roșu”, de la contrapante, drop, kicker sau tabletop. Practic, găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta tehnica și încrederea de sine pe bicicletă.

Dacă până acum nu te-am convins că la Azuga Bike Resort vei avea o zi de neuitat, vreau să îți mai spun și că acolo o să întâlnești o mulțime de oameni cu care împarți aceeași pasiune… bicicleta. Vei putea să schimbi păreri, să înveți lucruri noi și de ce nu, să legi noi prietenii. Un lucru important de știut este că anul acesta, 2021, ne von bucura de o linie nouă pe traseul “Roșu”, despre care am auzit numai lucruri interesante.

Ne vedem pe traseu! Până atunci, vă invit să vizionați cum se distrează baieții de la BikeBro la Azuga Bike Resort.

Let’s get BikeBro together!